Početna

Stolarska radnja za proizvodnju stolarije od drveta i aluminijuma

Aluminijumski prozori sa drvenom oblogom

Dobra stabilnost, trajnost, lako održavanje

SSR ŠAMARICA je osnovana 1997. godine sa sedištem u Kačarevu, u opštini Pančevo. Bavi se izradom i ugradnjom građevinske stolarije.

Tokom našeg višegodišnjeg rada u stolarskoj industriji pokazali smo veliko umeće i izuzetan kvalitet u oblasti obrade drveta i  proizvodnje  građevinske stolarije koja je naš glavni finalni proizvod.

Proizvodni pogon firme Šamarica nalazi se u Kačarevu, i prostire se na 2.000 m2, obuhvata savremeno opremljenu upravnu zgradu, proizvodne hale, dve sušare kapaciteta 50 m³, i savremenu lakirnicu. Takođe, možemo se pohvaliti velikim brojem stručno osposobljenih radnika–stolara  koji učestvuju u celokupnom procesu proizvodnje.

Samostalna stolarska radnja Šamarica raspolaže savremenim tehnološkim linijama na kojima se proizvodi vrhunska fasadna i unutrašnja stolarija od drveta. Proizvodnji fasadne stolarije od čistog drveta – hrast, čamovina i meranti, dodali smo i proizvodnju drvenih prozora sa spoljašnjom aluminijumskom zaštitom – prozori "drvo + aluminijum sistem Šamarica", koji  omogućava odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju prozora, kao i njihovu otpornost na različite atmosferske uticaje.

Naš proizvodni program obuhvata i izradu profilisanih drvenih lajsni za sistem prozora aluminijum + drvo.

U svojoj proizvodnji se oslanjamo na tradiciju i iskustvo, ali se, takođe, trudimo  da pratimo nove  trendove u tehnologiji proizvodnih procesa i obrade drveta, kao i da radimo na daljem usavršavanju proizvoda i poboljšanju stručnih znanja zaposlenih iz oblasti drvne industrije.

Visok kvalitet i prepoznatljiv stil izrade stolarije, kao i pouzdanost  u rokovima izrade,  glavna su nam preporuka u saradnji sa partnerima.  Napornim radom, pouzdanošću i kvalitetom uspeli smo da uđemo u lanac vodećih proizvođača fasadne stolarije na teritoriji republike Srbije, a ostvarujemo i odličnu saradnju sa inostranim partnerima iz Rusije i iz zemalja u našem regionu.

Flag Counter